Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: RFID kaarthouders

5 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord RFID kaarthouders

Bescherm uw bankpasjes met een gepersonaliseerde RFID-pasjeshouder

Cash geld behoort meer en meer tot het verleden. We kunnen tegenwoordig vrijwel overal pinnen en steeds vaker ook met onze smartphone betalen. Deze trend zien we ook terug bij de keuze van de portemonnee. Zo kiezen mensen steeds vaker voor een kaarthouder: compact en overzichtelijk. Een pasjeshouder is perfect voor het bewaren van al uw kaarten: van klantenkaarten tot pinpassen en creditcards. 

De risico’s van contactloos betalen

Tegenwoordig worden nieuwe bankpasjes vaak voorzien van de contactloze betaaloptie. Deze optie maakt het leven eenvoudiger, maar brengt ook heel wat risico’s met zich mee. Zo maakt deze betaaloptie digitaal zakkenrollen ook een stuk makkelijker, waarbij dieven simpelweg uw bankpasje scannen en zo geld van uw kaart halen. 

 

De anti-skimming oplossing voor uw bankkaarten

Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als de RFID-pasjeshouder die u beschermt tegen deze skimming-praktijken. De RFID-kaarthouder voorkomt dat de chip van uw pasje gescand kan worden terwijl deze zich in uw broekzak, rugzak of handtas bevindt. Zo kunt u uw bankpassen met een gerust gevoel op zak hebben. 

 

De diverse mogelijkheden van gepersonaliseerde RFID-pasjeshouders

Ons assortiment RFID-pasjeshouder zijn beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Kies voor een bedrukte pasjeshouder van kunstof zoals de Creditcardhouder Protect (RFID) of een polyester-variant zoals de Beschermetui RFID blocker voor een budgetvriendelijke oplossing. Liever iets meer luxe? Dan is de leren Beschermetui RFID blocker of de aluminium Creditcardhouder Ingenico (RFID) een goede optie. Deze luxueuze alternatieven worden voorzien van een kwalitatieve gravure.

Liever toch wat meer ruimte voor uw cash geld? Bekijk dan ons assortiment RFID-portefeuilles eens. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een RFID-kaarthouder met uw logo? Onze experts helpen u met plezier bij uw keuze. 

Chat met ons

 
 

Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback