Verfijn uw selectie

Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Lederwaren: RFID portefeuilles

2 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord RFID portefeuilles

Wat is een RFID-portemonnee?

RFID staat voor Radio Frequency Identification, een techniek die zaken zoals contactloos betalen mogelijk maakt. Heel handig, maar deze techniek zorgt er óók voor dat het mogelijk is voor digitale zakkenrollers om de betaalpasjes en creditcards in uw portemonnee te skimmen en zo belangrijke gegevens te kopiëren zonder dat u er erg in heeft.

Bescherm uw relaties tegen digitale zakkenrollers

Gelukkig kunt u uzelf en uw relaties met een RFID-portemonnee beschermen tegen deze digitale zakkenrollers.

Een RFID-portemonnee wordt namelijk gemaakt van RFID-werend materiaal. Dit materiaal blokkeert de radiogolven zodat draadloos contact maken onmogelijk wordt en uw (bank)gegevens veilig zijn.

Anti-skim portemonnees bedrukken?

Wilt u uw relaties een anti-skim portemonnee cadeau doen? In ons aanbod vindt u verschillende leren RFID-portemonnees die u bovendien kunt bedrukken met uw logo. Naast portemonnees bieden we ook RFID-kaarthouders aan.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback