EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
FLESOPENERS
 
Datum: 16/10/2019
Tijd: 00:08:56

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Printing options
Prijs
-

You are here

Gadgets en premiums: Flesopeners

27 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Flesopeners

Bieropeners bedrukken: de perfecte link tussen werk en ontspanning

Soms zijn we op zoek naar een relatiegeschenk als de perfecte link tussen werk en ontspanning. U zou er misschien niet meteen bij stilstaan, maar bedrukte bieropeners beantwoorden perfect aan die voorwaarden. Want deze handige hebbedingen liggen vaak aan de basis van een goed gesprek.

Denk maar aan een gezellige drink na de uren (toch?) op kantoor met collega’s waarin u elkaar als mens beter leert kennen en een hechte band opbouwt. Bedrukte bieropener erbij, dopjes van de drankjes en de verhalen en discussies kunnen beginnen! En dat geldt allemaal net zo goed voor uw relaties en klanten.

 

Feest met bedrukte bieropener!

Want als een bedrijf goed draait, dan vindt er vast wel eens een bedrijfsfeestje plaats of viert men een groot contract. Dan is een bier- of flesopener onmisbaar op de werkvloer.

Door ze te personaliseren met uw logo of merknaam, werkt u aan uw branding terwijl u onrechtstreeks aanwezig bent bij alle positieve momenten van uw relaties of klanten. Want dan staat u altijd in het middelpunt van de belangstelling als het gezellig begint te worden.

 

Een breed aanbod aan bieropeners

We zouden EuroGifts niet zijn als we geen breed aanbod aan kleuren en materialen hadden. Zo is er altijd een flesopener die bij uw huisstijl past. Van kunststof tot metaal met houten houder. Ook interessant – altijd succesvol in de bouwsector! - zijn de bieropeners met sleutelhanger, zo hebben uw relaties en klanten hem altijd bij de hand.

 

Vragen over onze producten, de levering of andere details?

Wij staan klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback