Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets en premiums: Keycords

21 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Keycords

Een sterk merk mag gezien worden en dat hoeft niet veel te kosten: bedruk onze keycords met uw logo

Een merk uitbouwen of een event organiseren is hard werken. U steekt veel tijd en energie in een goede merkbeleving en terecht, want een sterk merk mag gezien worden. Maar soms komt u met een eenvoudige stap al erg ver: Keycords bedrukken met uw logo is een slimme strategische zet. Want voor een kleine investering krijgt u veel visibiliteit.

 

Op events

Een event organiseren draait om een beleving creëren. Zet vanaf het begin de toon en heet uw bezoekers welkom met een met uw logo of eventnaam bedrukte keycord. Hang aan dit handige gadget de toegangspassen, vip-badges of pers-ID’s.

Gedurende het hele event zullen de bezoekers uw keycord dragen. Na het event kunnen ze de keycord hergebruiken, om sleutels of een gsm aan te hangen bijvoorbeeld. Zo is de keycord ook een aandenken aan uw event.

 

En binnen uw bedrijf

Sterke merken groeien van binnen naar buiten. De kern van uw bedrijf, dat zijn uw werknemers. Schenk uw personeel een keycord bedrukt met uw logo, hang er een personeelsbadge of lunch pass aan. Zo wordt elke werknemer een ambassadeur van uw merk.

 

De voordelen van een bedrukte keycord nog een keer opgesomd

  1. Keycords hebben een groot bedrukbaar oppervlak. Voldoende plaats dus voor uw naam, logo en eventnaam.
  2. Met een grote variatie aan keycords en kleuren vindt u zeker de stijl die past bij uw merk.
  3. Een bedrukte keycord is goedkoop, ideaal geschenk om aan al uw bezoekers en werknemers te geven.
  4. Keycords zijn herbruikbaar, ook na het event komt uw bedrukte keycord nog van pas. Bijvoorbeeld om sleutels of een gsm steeds bij de hand te hebben.
  5. Mensen die uw keycords zichtbaar dragen verspreiden uw merk vanzelf.

 

Met bedrukte keycords heeft u de eerste stap gezet naar meer visibiliteit, maar waarom zou u nu al stoppen? EuroGifts heeft nog meer gadgets en premiums waaruit u kan kiezen: van ballonnen en snoepgoed tot fluitjes en magneten.

Ontdek alle gadgets en premiums van Eurogifts.

 

EuroGifts biedt een ruime keuze van keycords aan, zo vindt u zeker het type keycord dat bij u past. Soms is zoveel keuze overdonderend. Heeft u vragen over kleuren of het bedrukken van keycords? Wij helpen u graag verder. 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback