Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Touchscreen pennen

47 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Touchscreen pennen

Stylus: link uw merk onlosmakelijk aan kwaliteit

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat uw merk onlosmakelijk verbindt met kwaliteit? Waarmee u echt indruk maakt op uw relaties in de zakenwereld? Dan hebben we een pracht van een product voor u:

 

Styluspen met logo

Voor uw relaties met gevoel voor detail, is een styluspen of touchscreenpen het ideale relatiegeschenk. Met een styluspen schrijft u makkelijker en maakt u nauwkeurige tekeningen op een tablet of smartphone. Deze digitale pennen imiteren de klassieke versie zo levensecht dat de lijn hoe langer hoe meer vervaagt.

Tip: gebruik met uw logo bedrukte styluspennen op evenementen en beurzen en ga een stapje verder dan de concurrentie.

 

Stylus in stijl bedrukken? Vertrouw op EuroGifts

Bovenop het schrijfgemak, blijft het scherm van de tablet of smartphone langer schoon, omdat u met een styluspen vingerafdrukken en krassen vermijdt. Zo genieten uw relaties langer van een net beeldscherm dankzij een touchscreenpen met uw logo.

 

Een stylus voor elk type onderneming

In welke branche u ook actief bent, voor elke onderneming bestaat er een ideale styluspen.

De Stylus pen Carditouch is bijvoorbeeld een touchpen en gewone zwartschrijvende pen in één en is een van onze topartikelen. Deze is afgewerkt met een zilverkleurige schrijfpunt en voorzien van een rubberen grip en draaimechanisme. 

Ook de Stylus pen Soft-touch is een van onze toppers. Deze erg elegante en fijne aluminium balpen schrijft blauw en is voorzien van een metalen clip.

Doe uzelf een plezier en neem een kijkje naar de Stylus pen Touchflag. Deze ingenieuze, originele kunststof touchpen heeft een uitrolbaar vlagje dat u naar believen kan bedrukken. Bedenk maar eens wat voor leuke dingen u daar allemaal op kan drukken: 

  • Handige btw-nummers van uw klanten
  • Contactgegevens
  • Bedrijfspresentatie
  • Reclame voor een evenement
  • WiFi-paswoord

 

Meer weten?

Hebt u nog vragen over een van onze styluspennen of andere producten?

Chat met ons

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »