Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sleutelhangers

156 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sleutelhangers

Een sleutelhanger bedrukken als relatiegeschenk 

Zoekt u de perfecte opening naar uw klanten of relaties? Door een sleutelhanger te bedrukken met uw naam of logo geeft u ongetwijfeld de juiste hint. Voor dit populaire relatiegeschenk biedt EuroGifts een ruime keuze, zodat u zeker de vorm, kleur of het materiaal naar uw wens vindt.

 

Gepersonaliseerde sleutelhangers die ook functioneel zijn

Gepersonaliseerde sleutelhangers vormen sowieso een leuk accessoire. Maar bij EuroGifts gaan we verder dan dat. Ons aanbod bevat namelijk ook sleutelhangers die handige extra’s bieden.

U kan bijvoorbeeld een sleutelhanger bedrukken met een munt die men kan gebruiken voor winkelwagentjes. Zo wordt de zoektocht naar gepast wisselgeld overbodig. Of wat dacht u van een flesopener en sleutelhanger in één, zoals de sleutelhanger Pocket?

Daarnaast kan u sleutelhangers bedrukken met een lampje. Enorm handig om ook in het donker steeds snel uw deur- of autoslot te kunnen openen.

  

Een sleutelhanger bedrukken in alle vormen en materialen

Sleutelhangers in metaal of kunststof: wij kunnen ze voor u allemaal bedrukken met uw naam of logo. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een volledige custom made sleutelhanger te ontwerpen. De zachte, rubberen sleutelhangers PVC Promo worden namelijk gemaakt in elke gewenste vorm en kleur (2D).

Zelf geen inspiratie? Geen probleem, we hebben nog heel wat andere leuke sleutelhangers in de aanbieding om te bedrukken met uw naam of logo. Ontdek ze in onze rubriek “Sleutelhangers divers”.

Meer weten over een sleutelhanger bedrukken?

Chat met ons

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback