EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
AUTOMOTIVE
 
Datum: 15/10/2019
Tijd: 11:48:35

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Printing options
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Automotive

122 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Automotive

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor automotive

Als autodealer of garagehouder is het belangrijk om een sterke band te creëren én te onderhouden met uw klanten. U wilt immers dat zij bij een volgende autoaankoop of garagebezoek meteen aan uw naam denken. 

Met onze gepersonaliseerde auto-accessoires bent u verzekerd van een goede klantrelatie.

 

Relatiegeschenken voor de autobranche: wanneer deelt u ze uit?

U organiseert een open dag en wilt alle bezoekers met een leuk bedankje naar huis sturen. Dankzij het relatiegeschenk gerelateerd aan uw autobedrijf, worden de bezoekers van uw showroom of evenement voortdurend aan u herinnerd. Daarnaast is een gepersonaliseerd auto-accessoires ook een leuk extraatje voor uw personeel. Voor al deze situaties vindt u bij EuroGifts een gepast item, volledig personaliseerbaar en afgestemd op de autobranche. Bovendien zijn deze relatiegeschenken ook perfect om uit te delen op belangrijke sectorevenementen, zoals het autosalon in België of de International Amsterdam Motor Show in Amsterdam.

 

Ontdek ons uitgebreide aanbod automotive gadgets

Zoekt u een ludiek cadeau, zoals een sleutelhanger of muntdoosje in de vorm van een auto? Eerder een praktisch geschenk zoals een parkeerkaartijskrabber of veiligheidsvestje? Wat u ook wenst, u vindt zeker iets gepast tussen onze vele relatiegeschenken voor de autobranche!

 

Gepersonaliseerde auto-accessoires voor uw personeel

Wilt u uw personeel voorzien van gepersonaliseerde kleding en auto-accessoires, voorzien van uw bedrijfslogo? Ook dan hebben we heel wat interessante gadgets voor u in de aanbieding. Zo kunt u voor de warmere periodes kiezen uit ons uitgebreid aanbod T-shirts. Voor de koudere wintermaanden hebben we bodywarmers, spencers, mutsensjaals en touchscreen handschoenen in de aanbieding.

Als extra accessoires kunt u kiezen uit bedrukte pennen in alle prijscategorieën, gepersonaliseerde speldjes en buttons, maar ook notitieblokjes of -boekjesmokken en nog veel meer.

Neem ook zeker eens een kijkje in onze meest populaire relatiegeschenken.

Geef uw naamsbekendheid een kleine of grote onderhoudsbeurt met de bedrukte relatiegeschenken van EuroGifts.

 

Wilt u graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback