Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Koeltassen

45 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Koeltassen

Een koeltas bedrukken als relatiegeschenk met naam of logo

Op warme dagen is een koeltas een geschenk uit de hemel. Om het vlees koel te houden tijdens een barbecue, om hapjes en drankjes mee te nemen op een picknick, of om voedingswaren fris te vervoeren op weg van de supermarkt naar huis: een koeltas bewijst keer op keer zijn nut.

Een bedrukte koeltas met uw naam of logo is dan ook het perfecte coole relatiegeschenk.

 

Welke koeltas laten bedrukken?

Met onze koeltassen zorgt u dat uw klanten of relaties het hoofd koel houden in elke situatie. Geen stress over het vlees of de drankjes, uw bedrukte koeltas is de redder in nood!

Wilt u een grote koeltas laten bedrukken die geschikt is voor daguitstapjes met het hele gezin? Of doet u uw relaties liever een plezier met een kleine koeltas voor het koel houden van wijn of andere dranken? Bij EuroGifts vindt u koeltassen in verschillende vormen en kleuren, op maat van elke situatie.

 

Ga voor een cool relatiegeschenk op maat van uw bedrijf

Wij kunnen voor u koeltassen bedrukken (in de kleuren van uw huisstijl) met uw logo of de naam van uw bedrijf of organisatie. Het bedrukken doen wij bovendien volledig zelf; zo garanderen we u een bedrukking van hoge kwaliteit.

Vergeet ook niet om een bedrukte flesopener te bestellen! Ideaal als extra gadget bij een gepersonaliseerde koeltas. Vertel uw klanten maar alvast dat ze de biertjes koud mogen zetten.

 

Gratis staal en digitale proefdruk!

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. En dat is wanneer een relatiegeschenk of promotieartikel dat u bij ons bestelt volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Daarom kunt u bij ons een gratis digitale proefdruk aanvragen. Zo weet u perfect hoe uw bedrukte koeltas er uit zal zien nog voor u deze definitief bestelt. Onaangename verrassingen zijn dus uitgesloten.

 

Hoe krijg ik een digitale proefdruk?

Klik op de productpagina rechts onder het kadertje op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’.

Benieuwd naar de kwaliteit, grootte of kleur van een koeltas? Vraag een gratis staal aan en bekijk deze van dichtbij voordat u bestelt. U betaalt dan wel de koeltas bij ontvangst, maar we crediteren de totale factuur als u ons de tas binnen 14 werkdagen (in originele staat) terugstuurt.

 

Vragen over onze gepersonaliseerde koeltassen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Neem contact met ons op


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback