Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Reistassen

49 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Reistassen

Nooit meer verloren bagage dankzij onze bedrukte reistassen!

Iedereen gaat graag op reis. Maar voor u kunt ontstressen, komt er toch nog altijd heel wat voorbereiding bij kijken. Op het vliegveld zijn er duizenden tassen, maar welke tas was ook alweer die van u? Als u uw reistas laat bedrukken, is dat al meteen een zorg minder. Zo'n gepersonaliseerde reistas herkent u onmiddellijk! Dit maakt een bedrukte reistas tot het perfecte cadeau voor iedereen die graag of vaak reist.

Ga in stijl op zakenreis met een bedrukte reistas

Een reistas bedrukken met een logo is een uitstekend idee. Wilt u uw personeel extra in de watten leggen? Ga dan voor een reistas op wielen. Dankzij deze tassen kunnen ze zich comfortabel verplaatsen op het vliegveld, zonder rugklachten.


Een bedrukte reistas komt niet alleen professioneel over, het helpt u snel de juiste reistas te spotten tussen alle andere bagage in de aankomsthal en draagt bij aan de naambekendheid van uw bedrijf. Bij elke zakenreis van u of uw personeel bereikt uw logo een internationaal publiek.

Wees zeker van de kwaliteit dankzij een gratis proefdruk of staal!

Iedereen heeft andere behoeftes wanneer ze op reis gaan. Daarom willen we ons aanbod zo breed mogelijk houden. Een reistas op wielen, een trolley of toch eerder een sporttas… Er zijn heel wat mogelijkheden.

Wenst u eerst het product te bekijken voordat we het bedrukken? Dan kunt u een gratis staal aanvragen voor u uw bestelling plaatst. Wij sturen dan een onbedrukt exemplaar op, dat u betaalt bij ontvangst. Indien u ons de reistas binnen de 14 dagen in originele staat terugstuurt, crediteren we deze kost op de totale factuur.

Hoe zou mijn bedrukte reistas eruitzien?

Om u een goed beeld te geven van het eindresultaat, krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo vermijdt u eventuele verrassingen. U kunt deze gratis proefdruk eenvoudig aanvragen via onze website. Elke productpagina is voorzien van de knop 'Gratis digitale proefdruk aanvragen'. Deze vindt u aan de rechterzijde van de pagina.

Vragen over onze bedrukte reistassen?

 

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde reistassen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback