EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
COMMUNIE-/ LENTEFEEST
 
Datum: 18/09/2019
Tijd: 16:56:49

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Printing options
Prijs
-

You are here

Thema's: Communie-/ Lentefeest

60 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Communie-/ Lentefeest

Originele communiebedankjes ter herinnering aan een mooie dag 

Bent u ouder van een communicantverkoper van communiekledij, of fotograaf

In het eerste geval maakt u de talrijke gasten op het communiefeest gelukkig met een fijn aandenken. In het laatste geval kan u de communicanten zelf een leuk geschenkje geven om van het feest een schitterende dag te maken. En dat natuurlijk met communiebedankjes met uw reclame op.

 

Communiebedankjes met foto of tekst

Beelden spreken altijd aan. Dat is dan ook waar de kracht ligt van onze fotokaders als bedankjes voor de communie of het lentefeest.

De Fotokader Yahir, bijvoorbeeld, is een exclusieve fotolijst uit acryl met een glasheldere kristallen voorzijde die geschikt is voor het standaard fotoformaat 10 x 15cm. Op de achterkant kunnen wij voor u een tekst of logo drukken.

Daarnaast is er ook de fotokader Finn; een origineel communiebedankje dat tot 13 foto’s van het gevierde kind toont. Dankzij het handige formaat met ring kiest u bovendien zelf kiezen welke foto er getoond wordt.

Een fotokader in originele vorm is ongetwijfeld de pennenhouder Imago, die aan drie zijden plaats biedt voor foto’s. Plaats hierin de mooiste foto’s van uw communicant en u kan ook later nog nagenieten van deze mooie dag.

 

Een gepersonaliseerde snoeppot: originele communiebedankjes

Wie snoept er nu niet graag? Zeker tijdens hun speciale dag hebben de communicanten wel een extra zoetigheidje verdiend. Snoep met uw logo is dan ook perfect als communie- of lentefeestbedankje voor uw klanten.

Zo is er het snoeppotje Sweetpromo, waarvan u zelf de inhoud en kleur van het metalen deksel kan kiezen. De gepersonaliseerde snoeppot Chocky is dan weer gevuld met kleurrijke chocolade. Mag het nog een stapje verder gaan, dan raden wij de mini kauwgomballen dispenser aan. Die kan zeker tellen als origineel communiebedankje!

 

Nog veel meer bedankjes voor communie of lentefeest

EuroGifts heeft uiteraard nog veel meer originele communiebedankjes in de aanbieding. Ook de volgende communie- en lentefeestbedankjes zijn gegarandeerde aandachtstrekkers. Wat dacht u van de Bellenblaas Magic? Deze leuke bellenblaas schenkt zowel kinderen als volwassenen plezierige momenten.

Kent u een stuk speelgoed (of communiebedankje, maar we vermoeden van niet) dat al meer dan 2500 jaar bestaat? EuroGifts verkoopt het via de webshop… En u kan het kopen en laten bedrukken! De Jojo Playtime is een prachtige houten jojo die uw reclame alle eer zal aandoen.

Andere erg leuke opties in dit gamma zijn het Springtouw Jumpstyle, de Frisbee Catch \’n Play en de Strandbal Playtime Bicolor.

U kiest een fijn lentefeest of communiebedankje en EuroGifts bedrukt het voor u! 

 

Vragen?

Hebt u nog vragen of twijfels over onze communiebedankjes? Chat met ons en we helpen u met plezier verder!

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback