EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
KRAAMCADEAUS
 
Datum: 20/02/2018
Tijd: 18:29:26

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Inktkleuren
Prijs
-

You are here

Thema's: Kraamcadeaus

54 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Kraamcadeaus

Originele kraamcadeaus en geboortebedankjes: onvergetelijk

Net als bij huwelijken en communie- of lentefeesten is het erg leuk als u bij de geboorte van uw kind bezoekers met een origineel bedankje weer huiswaarts kunt laten keren.

Deze kraamcadeaus kan u door EuroGifts laten bedrukken met de naam van de kleine spruit. Op deze pagina vindt u voldoende inspiratie voor deze fijne geboortebdankjes. Denk bijvoorbeeld aan de knuffels of kleurpotloodjes en deze schitterende baby- en kinderkleding.

 

Kraamcadeaus: ook ideaal voor bedrijfsleiders

Het is als bedrijf niet altijd eenvoudig om goede, effectieve reclame te maken. Maar als u het even nagaat, zult u merken dat er bij alle succesvolle reclamecampagnes een rode draad is: sterke emoties.

Hang uw merk aan emoties, en u draagt een veel sterkere boodschap uit. Daarom zijn originele kraamcadeaus met uw logo of bedrijfsnaam voor bedrijfsleiders een uitstekend idee.

 

Geboortebedankjes voor een positief merk

Zo is de baby- en kinderkleding van EuroGifts ideaal om te bedrukken met uw logo en bij de geboorte van de nieuwste telg van uw werknemers en relaties. U zult zien dat ze automatisch positieve gevoelens koppelen aan uw merk. Zo bouwt u een stevige, persoonlijke band op met uw werknemers én zakenrelaties. We hoeven u niet uit te leggen wat dat kan betekenen.

Neem ook zeker een kijkje naar de knuffels, waar we uw logo of bedrijfsnaam kunnen drukken op het witte label aan het oor van deze sympathieke, superzachte knuffeldieren.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij EuroGifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »