Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia: Touch pennen

49 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Touch pennen

Bedruk pennen voor touchscreens met uw logo voor ultiem gebruiksgemak

Touchscreens zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen bezit tegenwoordig wel een smartphone en/of tablet. U bent daar wellicht geen uitzondering in. Maar ook uw relaties maken er dagelijks gebruik van. Verras uw klanten, leveranciers en werknemers met de moderne uitwerking van de ‘gewone’ balpen en geef hen een pen voor hun touchscreen cadeau.

De touchscreenpen voor ultiem schrijfgemak

Met een pen speciaal voor touchscreens schrijft u makkelijker en maakt u nauwkeurige tekeningen op een tablet of smartphone. Bovenop het schrijfgemak, blijft het scherm van de tablet of smartphone langer schoon, omdat u met een touchscreenpen vingerafdrukken en krassen vermijdt. Zo genieten uw relaties langer van een mooi beeldscherm dankzij een touchscreenpen met uw logo.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van onze pennen voor touchscreens

Onze pennen voor touchscreens bestaan in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de Stylus pen Touchled. Deze pen is voorzien van een laserpointer, ideaal voor gebruik bij presentaties. Voor extra gebruikscomfort vindt u in ons assortiment ook de Stylus pen Cleantouch. Deze uitvoering is voorzien van een schermreiniger. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw scherm ten allen tijden schoon is. Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor Stylus pen Touchflag. Deze ingenieuze kunststof touchpen is voorzien van een uitrolbaar vlaggetje dat u kunt voorzien van gepersonaliseerd drukwerk. Voorzie het vlaggetje van uw contactgegevens, reclame voor een bedrijfsevent, uw WiFi-paswoord, … U kunt het zo gek niet bedenken.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrukte touchscreenpen? Onze experts begeleiden u naar een oplossing op maat.

 

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback