<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 20/06/2019
Tijd: 00:05:39

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4853 reviews)
4 sterren
(3581 reviews)
3 sterren
(624 reviews)
2 sterren
(172 reviews)
1 ster
(114 reviews)
Gemiddeld
(9344 reviews)

Snelle, correcte firma, staat open voor argumentatie, bereidwillige firma

Door T. Zurings op 2019-06-13 10:44:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer tevreden van het vlotte en goede verloop van mijn bestelling

Door A. De Jaeger op 2019-06-12 23:07:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

leuke gepersonaliseerde gadgets

Door M. Casier op 2019-06-12 11:36:18
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service & leuke contacten

Door J. Lybeer op 2019-06-12 11:35:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede service

Door M. Penders op 2019-06-12 10:47:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Staelens op 2019-06-12 09:20:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Euro Gifts is een professionele partner voor relatiegeschenken. Heel goede begeleiding van customer services, duidelijke proefdrukken, correcte afspraken.

Door I. Maertens op 2019-06-12 09:19:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede producten en veel keuze

Door L. Van Minnebruggen op 2019-06-12 09:17:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. Van Gysel op 2019-06-12 09:11:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door W. Aerts op 2019-06-12 09:04:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Van Den Velden op 2019-06-12 09:03:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit en volgens afspraak

Door H. Coudron op 2019-06-11 21:14:59
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

een klasse firma

Door M. Endron op 2019-06-11 16:52:29
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

heel breed gamma artikelen in elke prijsklasse. Snelle service en aangename telefonische contacten en goede begeleiding bij keuze van artikel . Ook kleine hoeveelheden kunnen worden aangekocht. Super !!!

Door M. Bernaer op 2019-06-11 13:08:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door C. D'hondt op 2019-06-11 09:32:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prettig geholpen, fijne flexibele opstelling

Door J. Kusters op 2019-06-11 09:17:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Pollefoort op 2019-06-11 09:09:44
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte service snel beantwoorden van mails vlotte afhandeling van de bestelling.

Door C. Naessens op 2019-06-11 09:09:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snel en correct

Door E. Warmoes op 2019-06-11 09:09:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Pollefoort op 2019-06-11 09:08:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback