EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 22/10/2018
Tijd: 19:37:59

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4360 reviews)
4 sterren
(3332 reviews)
3 sterren
(604 reviews)
2 sterren
(166 reviews)
1 ster
(108 reviews)
Gemiddeld
(8570 reviews)

Door C. Couckuyt op 2018-10-19 09:31:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede service , correct en vlot

Door K. Maes op 2018-10-19 09:18:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeer goede snelle en vriendelijke service

Door L. Wytynck op 2018-10-18 22:51:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

een leverancier voor relatiegeschenken, waarbij je ook vooraf een monster van kunt ontvangen om het product in het echt te zien. Wacht nog op de korting of het cadeau voor de afname:)

Door N. Groot op 2018-10-18 16:38:10
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima communicatie

Door C. Notermans op 2018-10-18 13:53:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima service en contact met de klantendienst

Door c. claeys op 2018-10-18 13:49:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Holemans op 2018-10-18 10:58:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte service en levering

Door P. Dyck op 2018-10-18 09:28:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede samenwerking

Door I. Eggermont op 2018-10-18 09:15:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ik moest 500 pennen hebben voor de beurs en was te laat met bestellen, na 1 telefoontje met Eurogifts had ik ze na 5 dagen in huis bedrukt en wel, 2 dagen voor het begin van de beurs. Dit was bij geen ander gelukt. Hartelijk bedankt Eurogifts.

Door C. Roegies op 2018-10-18 09:12:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Brave op 2018-10-18 09:09:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeer voordelig

Door E. Hernalsteen op 2018-10-18 09:07:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle levering, mooi product

Door J. Pieterse op 2018-10-18 09:07:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte afhandeling en snelle levering, behulpzaam

Door P. Camerlynck op 2018-10-17 23:51:01
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door T. Bijnens op 2018-10-17 20:32:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

mooi en snel geleverd

Door R. De Geyndt op 2018-10-17 16:23:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. De Geyndt op 2018-10-17 16:19:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte afhandeling van de bestelling. levering is snel en correct, evenals de facturatie

Door G. Verhoeven op 2018-10-17 14:44:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Dhoore op 2018-10-17 13:59:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle behandeling van email en telefonisch contact

Door M. Vermeire op 2018-10-17 13:24:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages