Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het COVID-19 virus.

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5573 reviews)
4 sterren
(3935 reviews)
3 sterren
(676 reviews)
2 sterren
(186 reviews)
1 ster
(119 reviews)
Gemiddeld
(10489 reviews)

Goeie correcte firma Vriendelijke mensen aan de telefoon Aanbevolen van ons aan onze vrienden

Door H. Roelens op 2020-04-02 19:00:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte, degelijke service! Zéér goed geholpen door de medewerkers.

Door G. DE SMET op 2020-04-02 10:12:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

degelijke relatiegeschenken met een snelle levertermijn

Door G. Van Limbergen op 2020-04-02 09:40:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte communicatie, to the point, bieden meteen een oplossing aan als iets niet voorradig is.

Door E. Vanparys op 2020-04-02 09:21:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pennen van degelijke kwaliteit

Door B. Gielen op 2020-04-01 13:15:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte en correcte service , eerlijke prijzen

Door P. Vermeire op 2020-03-31 11:50:44
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte afhandeling

Door L. Verschueren op 2020-03-31 10:51:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Top qua prijs/kwaliteit !!!

Door T. Madou op 2020-03-31 10:36:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Verkoop van gadgets, stylos enz.... Snelle service, goed qua prijs en materialen.

Door C. Gemis op 2020-03-31 09:05:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

service gerichtheid en vriendelijke benadering

Door A. Blokland op 2020-03-30 14:38:10
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Degelijke producten voor een mooie prijs en duidelijke lever afspraken.

Door I. De Groof op 2020-03-30 11:25:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijskwaliteit zeer goed

Door M. Billiet op 2020-03-30 09:39:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door E. Van Tendeloo op 2020-03-30 09:03:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer correcte dienstverlening.

Door J. Steensels op 2020-03-27 14:37:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door C. D'hondt op 2020-03-27 11:09:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door n. Godderis op 2020-03-27 10:20:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Jammer van de onaangekondigde prijswijziging 'en cours de route' op basis van de gewijzigde opdruk methode.

Door E. Reyniers op 2020-03-27 09:54:01
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle service goede producten

Door B. Verhelst op 2020-03-27 09:51:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een betrouwbare relatiegeschenk partner met een uitstekende service!

Door P. Dumortier op 2020-03-26 11:49:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goeie service en snelle levering. Betrouwbaar als altijd

Door C. De Wolf op 2020-03-26 11:46:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback