EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 16/10/2019
Tijd: 00:21:55

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5055 reviews)
4 sterren
(3682 reviews)
3 sterren
(639 reviews)
2 sterren
(174 reviews)
1 ster
(115 reviews)
Gemiddeld
(9665 reviews)

Toffe betaalbare gadgets en relatie geschenken.

Door R. VERLINDEN op 2019-10-10 09:54:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door I. Buyl op 2019-10-10 09:15:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Nu al een aantal jaar contact met EuroGifts. Elke keer is de communicatie prettig professioneel. Men levert daadwerkelijk wat men beloofd. De kwaliteit van de product voldoet altijd aan de verwachtingen, dat is de reden waarom we regelmatig voor EuroGifts kiezen.

Door H. van de Weerd op 2019-10-10 09:06:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goeie kwaliteit prijs verhouding

Door H. van Nistelrooy op 2019-10-09 20:31:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede samenwerking en snelle levering

Door H. Brusse-Van Den Nieuwendijk op 2019-10-09 19:43:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Flamez op 2019-10-09 10:59:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snel, duidelijk, correcte opvolging en interessante prijzen. PS: dank voor de catalogus op papier.

Door L. Pays op 2019-10-09 09:32:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snlle en goede service

Door D. Peeters op 2019-10-09 09:23:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede kwaliteit van producten.

Door J. Jonkers op 2019-10-09 09:18:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

bestelling gaat vlot proefdruk volgt snel en binnen de kortste keren op de juist gezegde datum wordt de bestelling geleverd

Door D. Everaet op 2019-10-08 15:41:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en vlotte service. Zeer ruim aanbod. Prijsaanduiding is duidelijk en transparant.

Door K. Arnauw op 2019-10-08 14:29:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goeie kwalitatieve produkten, vlotte service. Kortom TOP!

Door K. Soenens op 2019-10-08 11:18:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Vandamme op 2019-10-08 11:12:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer professioneel bedrijf waar de medewerkers weten wat ze doen! Korte productie-tijd en snelle levering! Super service!

Door M. Dassen op 2019-10-08 10:06:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correct, goede kwaliteit

Door K. De Houwer op 2019-10-08 09:37:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

kwaliteit en goeie dienstverlening

Door V. West-Vlaanderen op 2019-10-08 09:28:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Naert op 2019-10-08 09:25:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door T. Demeyere op 2019-10-08 09:09:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

betrouwbare leverancier voor relatiegeschenken

Door k. Folie op 2019-10-07 11:02:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima service, goede kwaliteit en snelle levering

Door F. Vrolix op 2019-10-07 10:16:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback