You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5663 reviews)
4 sterren
(3963 reviews)
3 sterren
(682 reviews)
2 sterren
(186 reviews)
1 ster
(120 reviews)
Gemiddeld
(10614 reviews)

goede communicatie, snelle hulp, alles was meer dan inorde!

Door J. Van Geel op 2020-06-29 14:36:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door W. Vander Cruyssen op 2020-06-29 10:23:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Erg tevreden met de service van Eurogifts, proefdruk en resultaat kwamen goed overeen.

Door J. Geevels op 2020-06-29 09:23:59
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte producten met goede opvolging. Wij zijn reeds tientallen jaren klant.

Door H. Devos op 2020-06-25 16:37:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een tevreden gebruiker, goede en correcte service. Goede website

Door J. Knegtel op 2020-06-25 11:37:25
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogift werkt 'ideeën' uit door van kwalitatieve producten , afgewerkte gadgets te maken op maat en wens van hun klanten. Proficiat. 'team complet'

Door L. Debuyck op 2020-06-25 10:35:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte samenwerking en vriendelijk personeel aan de telefoon. Voor herhaling vatbaar.

Door J. Vanwonterghem op 2020-06-25 09:47:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Jans op 2020-06-25 09:04:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima administratie en correcte levering

Door M. Aerts op 2020-06-24 09:26:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit, snel, mooi en goed contact met de klantenservice !

Door M. Deknop op 2020-06-23 09:34:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

-Mooie en vooral functionele gadgets en allerhande gebruiksmateriaal -Correcte communicatie -Duidelijke informatie

Door G. Vanmassenhove op 2020-06-23 09:10:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Verpalen op 2020-06-23 09:05:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ervaring, goede begeleiding bij de offerte & bestelling en ruim aanbod!

Door E. Degel op 2020-06-23 09:04:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ervaring, goede begeleiding bij de offerte & bestelling en ruim aanbod!

Door E. Degel op 2020-06-23 09:04:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle en correcte werking.

Door E. Ooms op 2020-06-22 11:43:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Van Dyck op 2020-06-22 10:52:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

naambekendheid en vertrouwen, vlotte servece

Door M. Tack op 2020-06-22 10:43:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede levering en levertijd en goede kwaliteit

Door N. Mathijs op 2020-06-22 10:01:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede levering en levertijd en goede kwaliteit

Door N. Mathijs op 2020-06-22 10:00:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Euro Gifts blijft een waardevolle partner, die steeds meehelpt om hun klant een passend artikel aan te bieden. Wijzigen van proefdrukken is hen nooit teveel gevraagd, zodat de klant steeds een voorontwerp kan ontvangen voor de bestelling geplaatst wordt. Artikelen worden steeds in goede verpakking aangeleverd, en meestal vroeger dan voorzien. Ik zou deze partner steeds aanbevelen.

Door I. Maertens op 2020-06-22 09:33:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback