EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 08/12/2019
Tijd: 10:35:20

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5276 reviews)
4 sterren
(3789 reviews)
3 sterren
(658 reviews)
2 sterren
(179 reviews)
1 ster
(116 reviews)
Gemiddeld
(10018 reviews)

Door I. Colman op 2019-12-05 14:38:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Corthals op 2019-12-05 10:40:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Algemeen tevreden

Door H. Van Dam op 2019-12-05 09:43:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Pauwels op 2019-12-05 09:34:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede snelle hulp en strakke levering.

Door L. Davidsz op 2019-12-05 09:07:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima service

Door M. Deweer op 2019-12-05 09:04:47
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service, duidelijke afspraken en proefdruk

Door G. Martens op 2019-12-04 15:40:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

top service en voor elk budget wat

Door H. Leusink op 2019-12-04 12:42:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ruim aanbod, vlotte en duidelijke communicatie, snelle levering(en),

Door S. Van Haperen op 2019-12-04 10:38:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Nicolas op 2019-12-04 10:12:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door V. Lommen op 2019-12-04 09:28:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte service

Door B. Ferlin op 2019-12-04 09:27:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door V. Beckers op 2019-12-04 09:25:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Nevens op 2019-12-03 20:42:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Heb al verschillende malen besteld bij Eurogifs en ze zijn steeds hun belofte van op tijd te leveren nagekomen. Correcte firma, waar ik graag mee samenwerk.

Door S. Van Meensel op 2019-12-03 18:57:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

REEDS JARENLANGE ERVARING. STEEDS GOEIE KWALITEIT EN SERVICE !

Door S. Douchy op 2019-12-03 13:57:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prijs/ kwaliteit heel goed. Veel keuze. Mooi boek met kleurfoto's. Ook website is vlot en gebruiksvriendelijk. Wel niet zo duidelijk in het begin als nieuwe klant wanneer je de bestelling pas definitief bevestigd is. De opdruk is een gok en zie je pas in de mail achteraf wat het resultaat is. Het zou leuker zijn als je bezig bent, moet het groter of kleiner zijn. Daarom wat getwijfeld.

Door K. Van Overberghe op 2019-12-03 13:34:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snel, correct en goede kwaliteit

Door P. Vansantvoort op 2019-12-03 12:07:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een correct afgewerkt product aan een goede prijs

Door J. Van Eeckhout op 2019-12-03 09:38:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vriendelijk personeel snelle respons

Door L. Chys op 2019-12-03 09:31:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages