EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 15/08/2018
Tijd: 06:09:28

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4264 reviews)
4 sterren
(3268 reviews)
3 sterren
(596 reviews)
2 sterren
(165 reviews)
1 ster
(108 reviews)
Gemiddeld
(8401 reviews)

Door W. Brasser op 2018-08-07 13:48:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Maetens op 2018-08-04 22:24:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door T. Lambeens op 2018-08-03 15:33:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Asselbergh op 2018-08-03 15:06:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Voldoende keuze, vlotte leveringen

Door J. Vandueren op 2018-08-03 10:19:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte leveringen

Door J. Vandueren op 2018-08-03 10:17:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Voldoende keuze, vlotte leveringen.

Door J. Vandueren op 2018-08-03 10:15:04
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte levering.

Door T. Van Trimpont op 2018-08-01 15:39:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle fijne service

Door L. Van Kerckhove op 2018-07-31 09:17:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle, kwalitatieve service

Door L. Doultremont op 2018-07-31 09:05:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door V. Dams op 2018-07-31 09:05:25
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een bedrijf gespecialiseerd in relatiegeschenken met een vlotte service

Door M. Haspeslagh op 2018-07-30 09:08:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts is een professioneel bedrijf dat oog heeft voor de wensen van hun klanten.

Door J. van den Brandt op 2018-07-29 10:32:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

voor alles wat promo-artikelen is zeker goed. Voor echte sportartikelen zou ik er mijn gedacht niet vinden

Door L. Bossuyt op 2018-07-27 11:20:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke communicatie, snelle service en levering

Door M. Quirynen op 2018-07-27 10:55:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door E. Augustijnen op 2018-07-27 09:07:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service, vlot contact

Door G. Masschelein op 2018-07-26 16:03:29
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door E. Hauters op 2018-07-26 14:39:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Je kunt bij Eurogifts terecht met al je vragen. Eurogifts staat open voor bespreking en geeft vlug return.

Door K. Decroos op 2018-07-26 11:03:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

duidelijk in zowel de in de offerte als in de afwikkeling hiervan. kordate afwikkeling van kleine oneffenheidjes. kortom alles ( tot nu toe ) naar volle tevredenheid.

Door E. Bouwman op 2018-07-26 08:00:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages