ACTIE - Geniet t.e.m. 30 juni van GRATIS verzending voor uw gepersonaliseerde bestelling. Bestel nu en bespaar € 9,50!
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 19/06/2018
Tijd: 02:45:00

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4168 reviews)
4 sterren
(3223 reviews)
3 sterren
(589 reviews)
2 sterren
(162 reviews)
1 ster
(106 reviews)
Gemiddeld
(8248 reviews)

Efficiente en concurrentieel bedrijf, steeds vlot overleg over produkten

Door B. Stegen op 2018-05-30 11:46:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Menu op 2018-05-30 11:01:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door T. Willems op 2018-05-30 09:47:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correct service

Door J. Beuten op 2018-05-30 09:02:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service, goede pennen, veel keus

Door M. Clarijs op 2018-05-30 08:54:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede verhouding prijs / kwaliteit. snelle levering.

Door P. Geraerts op 2018-05-29 17:33:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle, uitstekende service! met persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant.

Door A. Heemskerk - Voogt op 2018-05-29 13:55:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en correcte levering en een uitgebreid aanbod aan gadgets en relatiegeschenken.

Door S. Stragier op 2018-05-29 12:01:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Degelijk bedrijf, goede service, vriendelijk personeel: picobello!

Door H. Claes op 2018-05-29 11:25:59
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit voor een interessante prijs

Door M. van op 2018-05-29 09:40:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Communicatie was zeer goed over heel de lijn, snel en correct.

Door W. Wuyts op 2018-05-29 09:11:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

uitstekend klantencontact en opvolging !

Door C. Baeten op 2018-05-28 15:41:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Wij zijn heel tevreden over de service van EuroGifts, altijd behulpzaam en vriendelijk.

Door G. Eveline op 2018-05-28 11:58:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goed product en de levering is op de dag die afgesproken is.

Door J. Petter op 2018-05-25 14:22:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

relatiegeschenken

Door I. Schots op 2018-05-24 10:35:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit!!!

Door L. Vermeire op 2018-05-23 15:20:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snel en goede service

Door L. Vermeire op 2018-05-23 15:18:10
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Betaalbaar en snel!

Door L. Vermeire op 2018-05-23 15:16:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Laagdrempelig, deskundig, kwalitatief met een persoonlijk tintje

Door D. van Nieuwenhoven op 2018-05-22 16:41:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Bedrijf met heel veel keuze die doen en maken zo als jij het graag wil hebben voor jou bedrijf wij zijn erg blij met EuroGifts

Door M. Vledder op 2018-05-22 14:54:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages