EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 22/02/2018
Tijd: 05:46:08

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4023 reviews)
4 sterren
(3158 reviews)
3 sterren
(581 reviews)
2 sterren
(158 reviews)
1 ster
(104 reviews)
Gemiddeld
(8024 reviews)

/

Door C. Philips op 2018-02-21 12:16:03
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede service en leveribg

Door J. Borrey op 2018-02-21 11:23:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

bestelling stipt uitgevoerd

Door A. Depuydt op 2018-02-21 09:39:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte en vriendelijke afhandeling

Door R. Deckers op 2018-02-21 09:33:04
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts is een betrouwbare partners met een gigantisch assortiment aan betaalbare producten met korte leveringstermijn.

Door S. Vanoost op 2018-02-21 09:03:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

helpt direct en zeer vriendelijk

Door L. Mahieu op 2018-02-20 15:17:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Leuke personaliseerbare gadgets. Voor elk wat wils.

Door P. Bellemans op 2018-02-20 09:49:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Heb ik als mijn bedrijf voor relatie geschenken en drukwerk gekozen.

Door W. Blomme op 2018-02-20 09:30:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit met vlotte afhandeling en heel klantvriendelijk

Door H. Smet op 2018-02-20 09:05:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een enorme keuze aan relatiegeschenken, voor elk wat wils. Heel gemakkelijk te bestellen. Correcte levering en goede afwerking. Een betrouwbare firma.

Door P. Baete op 2018-02-19 16:59:18
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Keersse op 2018-02-19 14:29:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een firma waarmee je vlot contact per email onderhoud . Artikelen zeer naar wens .

Door T. Van Cleuvengergen op 2018-02-19 12:29:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door N. De Pauw op 2018-02-19 12:00:04
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Door T. De Fré op 2018-02-19 08:54:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

degelijke bruikbare producten. vlotte bestelling en levering volgens de afgesproken termijn

Door B. Gielen op 2018-02-16 10:29:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhoudeing. Ruime selectie.

Door H. Claeys op 2018-02-16 10:07:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte firma die doet wat ze zegt.

Door G. Vanthienen op 2018-02-15 19:56:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kawliteit maar de timing was deze keer niet goed ingeschat ... mutsen te laat geleverd

Door N. Teugels op 2018-02-15 15:13:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Vandenberghe op 2018-02-15 09:07:01
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede kwaliteit, eerlijke producten.

Door S. VERRIEST op 2018-02-14 20:52:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages