<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 24/04/2019
Tijd: 22:55:53

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4737 reviews)
4 sterren
(3526 reviews)
3 sterren
(623 reviews)
2 sterren
(169 reviews)
1 ster
(112 reviews)
Gemiddeld
(9167 reviews)

Door F. De Meyer op 2019-04-18 09:06:03
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer snelle en correcte service

Door M. Theunissen op 2019-04-17 09:14:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Van Vooren op 2019-04-16 17:35:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eerste aankoop via eurogifts en alles verliep prima.

Door K. WILLEMS op 2019-04-15 10:39:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

veel artikelen , goede website

Door W. Peeters op 2019-04-14 11:54:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Voldoende keuze, hulp bij het zoeken naar iets, vriendelijke uitleg en onthaal,voldoende keuze om de produkten uit de boek te zien....voldoende tijd om je keuzes te maken. een aanrader !!! om terug te keren voor nieuwe bestellingen

Door M. Deruytere op 2019-04-12 17:50:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

betrouwbaar

Door A. Vanraes op 2019-04-12 09:10:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Mertens op 2019-04-12 09:08:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer snelle en correcte service

Door M. Theunissen op 2019-04-12 09:06:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Peeters op 2019-04-11 10:21:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ideaal voor relatiegeschenken in grote hoeveelheid.

Door M. Mertens op 2019-04-11 09:36:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door T. Geerinckx op 2019-04-10 10:32:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Leuke en correcte samenwerking

Door E. Bruggeman op 2019-04-10 10:32:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

degelijk materiaal tegen een redelijke prijs met voldoende klantenservice

Door K. Thielemans op 2019-04-10 10:11:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service, gemakkelijk om niet direct te hoeven betalen en je wordt via mail goed op de hoogt gehouden

Door S. Buysens op 2019-04-10 09:17:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door N. Balcaen op 2019-04-09 16:55:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eenvoudig, concreet, duidelijke communicatie met een snelle maar zeer goede service!

Door G. De Wit op 2019-04-09 10:19:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte verwerking en levering

Door J. Vandermeersch op 2019-04-09 09:26:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte en vlotte afhandeling

Door N. Tanghe op 2019-04-08 22:30:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte en vlotte afhandeling

Door N. Tanghe op 2019-04-08 14:01:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages