You are here

T-shirts bedrukken

Pagina afdrukken

T-shirts bedrukken om uw naam of merk uit te dragen naar de buitenwereld 

Bent u op zoek naar promotiemateriaal dat echt opvalt? Of een relatiegeschenk dat leuk is om te krijgen én dat ook uw naam of merk uitdraagt naar de buitenwereld? Ga dan niet voor de immer saaie shirts, maar laat t-shirts bedrukken met uw logo, naam of boodschap naar keuze. Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor bedrukte t-shirts van uitstekende kwaliteit!

 

Goedkoop t-shirts bedrukken in diverse kleuren 

Als er één ding is dat we dagelijks overal mee naartoe nemen en dat altijd zichtbaar is, is het wel onze kledij. Bedrukte t-shirts zijn dan ook een uitstekende manier om uw naam of merk zichtbaarheid te geven. Daarenboven hoeft t-shirts bedrukken helemaal niet duur te zijn.

Wij bieden u diverse mogelijkheden, waaronder onze t-shirts Imperial. Deze zijn beschikbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren! Daarnaast zijn er ook de comfortabele shirts Regent of kunnen we shirtjes bedrukken uit onze Exact-collectie.

 

Laat sportshirts bedrukken en scoor! 

Heeft u veel sportieve zakenrelaties, of wilt u als sportvereniging kledij laten personaliseren? Dan bent u aan het juiste adres bij EuroGifts. Wij kunnen voor u diverse sportshirts bedrukken

U heeft de mogelijkheid om sportieve poloshirts te laten bedrukken zoals de polo Slazenger Piqué, maar we hebben ook specifieke sportshirts in ons gamma. Wat dacht u bvb. van het luchtige topje Justin – Jane? Of van onze sportieve en trendy t-shirts Match? Bekijk ook het aanbod aan t-shirts voor festivals

 

Bedrukte t-shirts voor kinderen: duurzaamheid troef

Natuurlijk mogen we de allerkleinsten onder ons niet vergeten. Ook voor hen bieden we een ruim gamma aan shirts, waarbij de nodige aandacht wordt besteed aan de duurzaamheid. De kledij van kinderen kan het immers zwaar te verduren krijgen!

Voor hen kunnen we onder andere kids Regent t-shirts bedrukken tegen zeer voordelige prijzen. Voorts zijn er, net zoals bij de volwassenen, ook de t-shirts kids Exact en kids Imperial. Stuk voor stuk beschikbaar in een waaier aan kleuren en in verschillende maten.

Kijk gerust eens rond om kennis te maken met ons aanbod aan t-shirts en andere kleding. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

feedback