You are here

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Pagina afdrukken

Verkoopsvoorwaarden

Aanbieding

Door uw bestelling aanvaardt u onze verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. 

Prijzen

Alle prijzen zijn netto per stuk, exclusief verzendkosten en 21 % BTW (drukfouten voorbehouden). Voor sommige artikelen kan de prijs per kleur en per maat onderling verschillen.

Samples

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze artikelen en bestel samples via www.eurogifts.nl of info@eurogifts.nl. Indien u de artikelen binnen 2 weken in de originele staat aan ons terugstuurt, wordt de totale factuur van de samples gecrediteerd.

Betaling

U betaalt pas wanneer u 100% tevreden bent, na de levering van uw bestelling. In uitzonderlijke gevallen vragen we rembours- of vooruitbetaling. Dit wordt schriftelijk overeengekomen via de orderbevestiging. 

Levering

Gratis levering voor orders met een waarde boven € 495,00 ; onder dit bedrag rekenen wij € 9,50 verzend- en administratiekosten aan (levering : 1 adres in Nederland). Bij levering naar het buitenland gelden andere verzendkosten en deze worden apart bevestigd.
Kleine afwijkingen in formaat, kleur, materiaal enz. kunnen voorkomen.

Leveringen vinden standaard plaats op het gelijkvloers. Bij levering op andere verdiepingen kunnen problemen ontstaan.

Leveringstermijn

De leveringsdatum voorzien op de orderbevestiging geldt slechts als aanduiding en verbindt geenszins de verkoper. De koper kan in geen geval de overeenkomst ontbinden, noch schadevergoeding vorderen bij niet navolging van de leveringstermijn.

Opdruk

De opdruk wordt, wanneer niet speciaal opgegeven, door ons naar best vermogen in kleur, op plaats en formaat aangebracht. Bij bedrukte artikelen is het helaas niet altijd mogelijk exact de juiste aantallen te leveren, 5% meer- of minderlevering is hierbij toegestaan.
Wijzigingen dienen schriftelijk te worden aangeleverd. De wijzigingen zijn aanvaard indien u hiervan een bevestiging heeft ontvangen.
De bedrukkingen die in onze folder staan, zijn enkel ter illustratie. Indien u een order plaatst, behouden wij ons het recht uw logo in onze catalogus te gebruiken, tenzij door u nadrukkelijk schriftelijk verboden.

Klachten

Klachten moeten binnen de 8 dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk gemeld worden. Telefonische klachten zijn alleen geldig als ze schriftelijk bevestigd zijn.

Garantie

Bij fouten, defecten enz. heeft u een omruilingsrecht binnen de 8 dagen na goederenontvangst.

Consumentenombudsdienst

Bij een buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een bevoegde entiteit. U kunt de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken bereiken via deze link: http://www.degeschillencommissie.nl.

Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kunt u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr.